Links

Forhandlere
Der findes efterhånden en del forhandlere af udstyr og ingredienser til håndbrygning herhjemme. Herunder de tre, jeg oftest benytter:

  • Maltbazaren: Stort udvalg, god betjening og altid et godt råd eller faglig viden, man kan trække på. Er placeret i Islev ca. 1 km fra hjemmebasen, så det er det naturlige sted for mig at komme
    www.maltbazaren.dk
  • Lund Teknik: Torben Lund er lidt en Ole Opfinder, der har designet sit eget komplette bryganlæg (det er sådan et, der bruges her i huset). I min erfaring også et lidt større udvalg af ingredienser end mange andre forhandlere.
    http://shop.lundteknik.dk/
  • Spar Storkøb i Vejers. Egentlig en ganske almindelig Spar købmand, og så alligevel… Har de mest almindelige artikler til haandbrygning, rimelige priser, og oftest meget hurtig levering.
    www.beerkits.dk

 

Andre nyttige sites

Det er jo altid godt at finde inspiration til nye opskrifter – et godt sted – og et godt værktøj til at designe øl i det hele taget kan man finde på Haandbryg.dk. Jeg startede selv med at kopiere DM vindere fra DM i haandbryg.
http://www.haandbryg.dk/cgi-bin/beercalc.cgi

Og så er der jo altid øldommerforeningens hjemmeside – se f.eks. øldommerforeningens stilartsdefinitioner, hvis du gerne vil brygge en bestemt stilart og mangler en lidt mere præcis beskrivelse – eller hold øje med hvornår det næste øldommerkursus er – det er en fantastisk mulighed for at lære mere om godt øl!
www.øldommer.dk